Medewerkers

Bé Prenger

Bé Prenger
Huisarts

Per 1 april 2016 heeft Bé Prenger de praktijk overgenomen van Dr. Dijkstra. Hij werkt al sinds 1 december 2015 mee in onze praktijk. Hij is geboren in Hardenberg en is opgeleid in Amsterdam, Groningen en Enschede.  Nu  woont hij in Ommen. Bé Prenger is sinds 1991 huisarts, heeft eerst 20 jaar een groepspraktijk gehad in Hardenberg en heeft daarna 5 jaar in Balkbrug en Dedemsvaart gewerkt. Hij is getrouwd met Erna Jansen. Zij hebben samen twee zoons en één dochter, die alle drie inmiddels al weer de deur uit zijn. In het bijzonder heeft Bé Prenger belangstelling voor de samenwerking in en ontwikkeling van de zorg. Hij is ‘kaderhuisarts Beleid en Beheer’ en is mede-oprichter en ex-directeur van Zorggroep Charis in Hardenberg-Ommen en Medrie in Zwolle. De komende jaren wil hij weer fulltime als huisarts werken en zal hij zich vooral inzetten voor de ontwikkeling van ons gezondheidscentrum.

Susanne Roek

Susanne Roek
Huisarts

Susanne Roek is sinds het afscheid van Dr. Dijkstra werkzaam in onze praktijk. ze is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Annemie Boswinkel

Annemie Boswinkel
Doktersassistente

Annemie is al jaren het gezicht van de praktijk. Ze "bevrouwt"  de balie sinds 1994. Annemie is elke dag aanwezig van 08.00 tot 17.00 uur

Judith Ouwehand-Keizer

Judith Ouwehand-Keizer
Doktersassistente

Judith werkt vanaf 1 oktober 2014 in de praktijk. Hiervoor heeft Judith in diverse huisartsenpraktijken ruim 12 jaar gewerkt als doktersassistente. Zij heeft dus ruime ervaring. Judith werkt op maandagochtend, dinsdagochtend en de vrijdag in de praktijk. 

Jasmijn van der Maten

Jasmijn van der Maten
Doktersassistente

Jasmijn werkt sinds juli 2017 in de praktijk en heeft hiervoor in diverse andere praktijken ervaring opgedaan. Je kan haar tegenkomen op woensdag, donderdag en vrijdag om de week.

Diana Groothuis

Diana Groothuis
Praktijkondersteuner-somatiek (POH)

Diana Groothuis werkt sinds 2007 als verpleegkundig praktijkondersteuner in de praktijk. Zij doet op donderdag het diabetes spreekuur en op dinsdag het astma/copd spreekuur. 

Margareth aan de Stegge

Margareth aan de Stegge
Praktijkondersteuner-geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ)

Margareth werkt sinds 1 april 2011 in de praktijk. Zij is op woensdag in de praktijk aanwezig.

Op maandagmiddag en vrijdagmorgen ziet ze patienten in de praktijk van dokter Hiltermann en van der Velde.

Ze biedt ondersteuning aan patienten met psychische problemen. Ze kan u middels een aantal gesprekken helpen om moeilijkheden die u in het dagelijks leven ervaart, beter op een rij te zetten. Indien nodig kan zij u doorverwijzen naar een andere hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg.

 

Douwe Lamsma

Douwe Lamsma
Praktijkondersteuner- geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ)

Douwe werkt sinds 1 april 2013 voor ons. Douwe heeft een brede ervaring binnen de GGZ met veel kennis van de jeugd GGZ en verslavingszorg. Hij houdt op maandag spreekuur in de praktijk van dokters Hilterman en van der Velde.

Diana Hanstede

Diana Hanstede
Praktijkverpleegkundige ouderenzorg

Diana brengt de zorgbehoefte van patienten van 75 jaar en ouder in kaart om vast te stellen of er sprake is van kwetsbaarheid. Zij signaleert op tijd problemen en zorgt ervoor dat de benodigde zorg, in overleg met de patiënt en/of mantelzorgers, adequaat wordt geleverd.

 

 

Mirjam van Stigt

Mirjam van Stigt
Praktijkondersteuner CVRM/Diabetes

Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Marjolein Sombekke

Marjolein Sombekke
Praktijkmananager

Marjolein werkt sinds 1 januari 2013 in de praktijk als praktijkmanager. Zij werkt ook voor 2 andere praktijken in Delden. In 2013 volgde zij de post HBO opleiding Praktijkmanagement voor de 1e-lijns en ketenzorg via Hogeschool InHolland in Amsterdam. Als praktijkmanager houdt Marjolein zich bezig met kwaliteitsbeleid, personeelsbeleid en heeft een coördinerende rol bij de Hoed-vorming met de andere praktijken in Delden.